Codes Of My Future: Museums

Museums; Museum culture is the most important out-of-school learning environments for acquiring at a young age and establishing strong bonds from the past to the future. With this project, we aim to bring the learning environments in the museum to our classrooms, to provide our students with an artistic perspective, to recognize and empathize with the cultural heritage, to develop their learning by doing and cultural literacy skills. 21st century skills. In addition, we aim to find solutions to the problems experienced today.

Müzeler; Müze kültürü, genç yaşta edinilmesi ve geçmişten geleceğe güçlü bağlar kurulması için en önemli okul dışı öğrenme ortamlarıdır. Bu proje ile müzedeki öğrenme ortamlarını sınıflarımıza taşımayı, öğrencilerimize sanatsal bir bakış açısı kazandırmayı, kültürel mirası tanıma ve empati kurmalarını, yaparak yaşayarak öğrenmelerini ve kültürel okuryazarlık becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. 21. yüzyıl becerileri. Ayrıca günümüzde yaşanan sorunlara çözüm bulmayı bu projede amaçlıyoruz. Kuruculuğunu Zeynep Velioğlu ve Aysel Kurt la,okulumuz ortakları Yasemin Köylü ile  yaptığımız eTwinning projesi 7 ülke eş zamanlı yürütülecektir.

Yayın: 13.12.2021 - Güncelleme: 25.03.2024 15:36 - Görüntülenme: 134