T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / AKDENİZ - Zeki Sabah İlkokulu

Leaving a livable world

In the 21st century, it is seen that studies on global problems such as the increase of sustainable and renewable energy sources, environmental pollution, climate change, global warming and recycling have gained importance. Our project was created to raise awareness of students at an early age by providing active learning...

21. yüzyılda sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji kaynaklarının artması, çevre kirliliği, iklim değişikliği, küresel ısınma ve geri dönüşüm gibi küresel sorunlara yönelik çalışmaların önem kazandığı görülmektedir. Projemiz, aktif öğrenmeyi sağlayarak öğrencileri erken yaşta bilinçlendirmek amacıyla oluşturulmuştur...Bir etwinning projesidir.

Kuruculuğunu Zeynep Velioğlu'nun yaptığı Zeki Sabah İlkokulundan Sevim Kurdoğlu ve Meryem Solak  ile beraber yürüttüğü ve çeşitli okullardan 4 ile 6 yaş grubu okul öncesi öğrencilerine yönelik yapılan projede    ekolojik yaşam, okur yazarlık, sürdürülebilir bir doğa ve yaşam sürdürülebilir okullar hedeflenerek öğrencilerin erken yaşlarda bu bilinçle tanımaları hedeflenmiştir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.12.2021 - Güncelleme: 25.03.2024 15:36 - Görüntülenme: 183
  Beğen | 2  kişi beğendi