THE BUTTERFLY EFFECT&KELEBEK ETKİSİ ETWINNIG PROJECT

Projenin Amaçları

Çocukları daha meraklı kaşif ve iyi gözlemci olmaları için yetiştirmek
Yeni bilgiler öğrenmekten zevk almalarını sağlamak, böylelikle çözümler
bulmak Doğayı ve zeka alanlarını olumlu yönde etkilemelerine destek olmak Onları
sadece doğa ile ilgili yollar öğrenmekle kalmayıp çok daha fazlasını harcamaya teşvik etmek orada zaman.
Doğanın kendisi için değerli olduğu fikrini benimsemek.
Geleceğimizin birbirine bağlı olacağı düşüncesiyle, ulusal sınırların ötesine ulaşabilir, dünya vatandaşlığı ve işbirliği duyguları ile hareket edebilirsiniz.
Teknolojiyi bir öğrenme aracı olarak kullanabilme.
Çevre kültürü ve çevre etiği sağlamak.
Yapay ortamlarda bilgi vermek yerine, doğal ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve günlük hayatta kullanılabilir.
Bugün ve gelecekte çocukların sosyal sorunlarına yönelik sorumluluk alanı, yenilikçi çözümler, olumlu çevre önceliği sunar ve topluma fayda sağlar.
Çocukların ev, okul gibi ortamlarda ve geniş çevrelerinde iklim değişikliği ve yaşa katkıda bulunmak için gerekli koşulları kazanmasını sağlamak amaçlanmaktadır.

15-12-2020

Yayın: 15.12.2020 - Güncelleme: 25.03.2024 15:33 - Görüntülenme: 197