Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

ÇANAKKALEYİ GEÇİLMEZ KILAN BAŞTA ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Nis

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİFİ ANMA GÜNÜ  OKULUMUZDA KUTLANDI.

Ock

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda tüm sınıflarımızda coşkuyla kutlandı.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR.

Kas

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, yarınlara hazırlayan tüm değerli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun iyi ki varsınız , iyi ki öğretmeniz! Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI,ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ..

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz!" dediği o kutlu günün üzerinden tam 1 asrın geçtiği, 100 yılın birikimiyle zaferden zafere koşulan o mukaddes yolculukta mutlak hedeflerin zihinlerde tazelendiği gün bugün...

29 Ekim 1923'te başlayıp 29 Ekim 2023'e uzanan koca bir tarihin dönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın tam 100. Yıl Dönümünde; coşku, sevinç, özlem ve tarifi zor daha birçok duygu seli tüm benliklerde yerini aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. Yıl Kutlama Töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı.Emeği geçen tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nice 100 yıllara.. Cumhuriyet bayramımız kutlu ,cumhuriyetimiz sonsuz olsun!

Ekm

Filistin halkı ile dayanışma adına bayrak töreni oncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.Emeği geçen 2/B Sınıfı ve 2/E Sınıfı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONUNA GELDİK ÖĞRETMENLERİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Haz

Okulumuz İfet yarışmalarında İl 2.liği kazanmıştır.Başarılarından dolayı 4/C sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İFET Oyunlarında okulumuz 4.sınıflar arasında ilçe birincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu güzel program için teşekkür ederiz.

19 Mayıs 1919, “Ya istiklal ya ölüm!” düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 104. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
    Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!

May

Akdeniz İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğü'nün düzenlediği "Her Çocuk Bir Şiir " yarışmasında okulumuz 3/B sınıfı öğrencisi Yiğit Efe ADIGÜZEL birinci olmuştur.Öğrencimiz ödülünü İl Müdürümüz Sayın Adem KOCA 'nın elinden almıştır.

Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.